artikel

Harrrd werrrken

Horeca

In restaurant Rasa Senang van de familie Wong in Oisterwijk, hebben de SIR, Selected Indonesian Restaurants, en de FER, Fine Eastern Restaurants, aan 51 Indonesische studenten getuigschriften uitgereikt voor het volbrengen van hun éénjarige stage. Het stageproject stond onder auspiciën van de HMS Leeuwarden en twee Indonesische universiteiten. De stagiaires kregen vooral onderricht in kwaliteitsmanagement. […]

In restaurant Rasa Senang van de familie Wong in Oisterwijk, hebben de SIR, Selected Indonesian Restaurants, en de FER, Fine Eastern Restaurants, aan 51 Indonesische studenten getuigschriften uitgereikt voor het volbrengen van hun éénjarige stage. Het stageproject stond onder auspiciën van de HMS Leeuwarden en twee Indonesische universiteiten. De stagiaires kregen vooral onderricht in kwaliteitsmanagement. Stagiaire Hardi Offerto (22) zei onder de indruk te zijn van onze tolerantie, maar niet van onze gastvrijheid: “Voor jullie is elke kleur hetzelfde. Maar wel opstappen als je op bezoek bent en de familie wil gaan eten om zes uur. Dat snap ik niet. Bij ons begint de gastvrijheid altijd met het aanbieden van eten. Het lekkerste eten in Nederland? Patat met mayonaise en haring. Waar we het meest aan moesten spijkeren? Dat hier niet onze ‘rubbertijd’ geldt zoals bij ons in Indonesië. Kan het vandaag niet, dan misschien morgen. Hier is alles discipline, verantwoordelijkheid en harrrd werrrken.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels