artikel

Hartelust, Elst

Horeca

Ferry en Marja Meerwijk heten gasten welkom in hun pannenkoekvilla Hartelust. Nadat ze enige jaren in diverse pannenkoekhuizen hadden gewerkt, namen ze de stap iets voor zichzelf te beginnen. September 2002 namen ze lunchroom Mieters eten & drinken in Renkum over. Met de opening van Hartelust komt hun echte droom uit.

Een eigen pannenkoekhuis, maar niet in oud-Hollandse stijl. ,,Verre van dat. We zitten in een voormalige dokterswoning, een groot vrijstaand pand dat we onder architectuur hebben verbouwd tot een trendy pannenkoekvilla in een vrolijke kleurstelling met hier en daar mozaïek’’, licht Ferry Meerwijk toe. Wat het stel nog miste in Elst was een gelegenheid om kinderfeestjes te vieren. Vandaar het kinderarrangement: T-shirt beschilderen, ravotten in de ballenbak of op de houten speeltoestellen op de binnenplaats en na afloop een pannenkoek of kindermenu. Ook is Hartelust benoemd tot officiële trouwlocatie van de gemeente Overbetuwe. De Meerwijks wachten alleen nog op goedkeuring van de gemeente om de zalen ook als horecalocatie te gebruiken voor het trouwfeest.

Dorpsstraat 48. Tel. (0481) 45 27 89. www.hartelust.com. Capaciteit: 65 zitplaatsen; zalen 80 personen; terras 60. Prijsindicatie: pannenkoeken circa €7,50; plateservice €10,-; kinderfeestje: €8,50 p.p. Geopend: di t/m zo van 12.00 tot 20.00 uur. Ma gesloten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels