artikel

Hé Bram, alles goed?

Horeca

Ik heb nog niet opgehangen of Bram Nauta belt, of ik nog kom op de ALV van IDEA. ‘Je weet, het jaarplan wordt gepresenteerd. Je hebt ‘m vast nog niet gelezen, anders had je me wel gebeld.’ Nee, inderdaad. Nog geen tijd voor gehad, ik heb net een uur geleden FZ 6 afgerond. En de […]

Ik heb nog niet opgehangen of Bram Nauta belt, of ik nog kom op de ALV van IDEA. ‘Je weet, het jaarplan wordt gepresenteerd. Je hebt ‘m vast nog niet gelezen, anders had je me wel gebeld.’ Nee, inderdaad. Nog geen tijd voor gehad, ik heb net een uur geleden FZ 6 afgerond. En de nieuwsbrief moet er ook nog uit, en vanavond moet ik m’n pinquinpak weer aan voor een cocktail gala-avond in Tuschinski en Cineac. Dus helaas, ik ben vanavond wel in de buurt van Beursplein 5, maar ik ga het niet redden. Hoe me op de hoogte als er nog schokkende ontwikkelingen zijn. (Geen bericht meer gehad.)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels