artikel

Heddeke Kees: Tapas de Helado

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bol koffieijs en 1 bol kaneelijs   0,30 Crema Catalana-ijs   0,17 Meloensorbetijs   0,10 7 cl slagroom   0,21 Tia Maria, Osborne Sherry, Shangria   0,25 Sinaasappel, appel en perzik   0,10 Mokkaboontjes en mokkasticks   0,08 Caramelruit, kandijsuiker   0,06 Rozijnen, kaneelbrokje, Kanelly   0,15 […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol koffieijs en 1 bol kaneelijs   0,30
Crema Catalana-ijs   0,17
Meloensorbetijs   0,10
7 cl slagroom   0,21
Tia Maria, Osborne Sherry, Shangria   0,25
Sinaasappel, appel en perzik   0,10
Mokkaboontjes en mokkasticks   0,08
Caramelruit, kandijsuiker   0,06
Rozijnen, kaneelbrokje, Kanelly   0,15
——-
Totaal: 1,42
Totaalprijs 1,42
Brutowinstmarge 78%
Verkoopprijs 7,00

Bereidingswijze:

Nieuw concept met wisselend aanbod van 6 mini-ijscoupes.

Tijdens de IJsvak de volgende vier:

1) Café Espanol: Koffie-ijs met Tia Maria-roomsaus

2) Crema Catalana: IJs zoals het bekende roomdessert met gebrande suiker

3) Snagria: Meloensorbetijs met diverse fruitssoorten in rode wijn

4) Pedro Ximenez: Krachtige combinatie van kaneelijs, karakteristieke sherry en rozijnen.