artikel

Hollandse garnalenkroketjes met groene puntasperges

Horeca

Ingrediënten:

  • 3 Hollandse Garnalenkroketjes(30 gram)
  • 12 stuks groene asperges
  • 1 kopje basmati rijst
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 3 stuks pomodori tomaten
  • 5 stuks zongedroogdetomaten
  • 25 gram Fruits de Mer
  • 25 gram Hollandse garnalen
  • 1 scheutje witte wijn

Bereidingswijze:
Kook de groene asperges in ruim water met wat boter en zout beetgaar.Kook intussen de rijst gaar.

Verhit in een sauspannetje de olijfolie en bak hierin de Fruits de Mer en degarnalen kort aan, snijd intussen de tomaten in blokjes en vermeng deze met degarnalen en de Fruits de Mer. Blus het geheel af met een scheutje witte wijnen laat de saus inkoken tot ragoutdikte.

Plaats de gekookte rijst door middel van een ring op het bord, leg hierop deasperges en giet de Marinara saus ervoor. Plaats hierop de 3 garnalenkroketjes.Decoreer het geheel met een takje dille.