artikel

Horeca Journal Stagewedstrijd

Horeca

Een stage winnen is iets heel anders dan een geldprijs of een glimmende trofee. Ná de ‘prijsuitreiking’ gebeurt het pas. Op de dag dat je als winnaar de keuken van een grote chef binnenstapt. Applaus? Gefeliciteerd? Welnee. De koeling is net uitgevallen, de sous is ziek, iedereen is druk met de mise-en-place. Onze prijswinnaars werden niet in de watten gelegd, maar gingen gewoon meteen aan de slag. Sjalotten snipperen, bonbons maken, brood bakken en proeven, proeven, proeven. Heeft er iemand geklaagd dan? Het tegendeel is waar. Lees de impressies hieronder en kom net als wij onder de indruk van zoveel motivatie en doorzettingsvermogen. Gouden tip voor elke stagiaire? Vragen, vragen, vragen. Zelfs de grootste chef is nooit uitgevraagd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels