artikel

Horeca Partner heeft antwoord op al uw ondernemersvragen!

Horeca

In de horeca is het meer rennen dan stilstaan. Want de markt verandert in hoog tempo. Consumentenwensen van vijf jaar geleden zijn anders dan die van nu, personeel stelt andere eisen aan de werkgever dan tien jaar geleden en nieuwe horecaconcepten dienen zich razendsnel aan. Ook de regelgeving verandert sneller dan de ondernemer lief is. Of het nu gaat om CAO’s of om wijzigingen in de brandveiligheidsvoorschriften: horecaondernemers moeten alle zeilen bijzetten om op de hoogte te blijven.

Horeca Partner staat u bij in die snel veranderende markt. Het biedt horecaondernemers praktisch gereedschap voor dagelijks gebruik: essentiële ondernemersinformatie die prettig is om te lezen en dankzij een helderen indeling makkelijk is te vinden. Zodat u beter bent toegerust om uw rendement te verhogen, bedreigingen te keren en kansen te benutten.

Horeca Partner. Minder zorgen, meer rendement
Horeca Partner geeft antwoord op al uw ondernemersvragen. Het losbladige systeem bevat informatie over tal van onderwerpen waar u als ondernemers dagelijks mee te maken heeft: van personeelsmanagement, gastengedrag en marketing tot financiële verslaglegging, voor- en nadelen van rechtsvormen en belangwekkende trends. Dicht bij de praktijk en helder geschreven. Met een duidelijke vertaalslag naar regels en wetten, trends in de branche en ontwikkelingen in de praktijk.

En met veel voorbeelden en ervaringen van andere horecaondernemers en toepasbare tips en checklists. Zodat u zichzelf behoedt voor de valkuilen waar collega’s zijn ingetrapt, en een vakkundig gesprekspartner bent voor uw adviseurs (en hun rekeningen binnen de perken blijven).

Horeca Partner helpt u met uw dagelijkse bedrijfsvoering. Zodat u meer tijd overhoudt om te doen waar het werkelijk om draait. Ondernemen in de mooiste bedrijfstak die er is: de horeca!

Aantrekkelijk aanbod!
Horeca Partner basiswerk voor slechts € 45,00 (inclusief BTW). Voor de aanvullingen betaalt u slechts € 0,36 per pagina!

Het complete naslagwerk behandelt ruim 270 items en telt in totaal ruim 1.500 pagina’s. Het basiswerk Horeca Partner bestaat uit een handige opbergmap met ruim 300 pagina’s informatie. Naast het basiswerk volgen nog ongeveer 12 aanvullingen van circa 100 pagina’s per aanvulling. Per jaar worden vier aanvullingen uitgegeven. De verspreidingen vinden plaats in vaste perioden: maart, juni, september en december.

Download hier de complete lijst met alle onderwerpen die in Horeca Partner aan de orde komen.

Neem voor vragen of een abonnement contact op met Hilde Kerperien (tel. 0314-359641 of h.kerperien@ebi.nl).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels