artikel

Horecava 2003

Horeca

Horecava 2003 vindt plaats van maandag 6 t/m donderdag 9 januari en krijgt een nieuw concept op de beursvloer: FoodTrends. Daar staan nieuwe producten, diensten, inrichting, technieken rondom het thema ‘food’ in de schijnwerpers.

Horecava 2003

Vertaald naar vier concepten op de beursvloer: eetcafé, restaurant, fastfood/cafetaria en bedrijfs-/zorgrestaurant. Ieder FoodTrendplein laat van een concept de achterzijde (keuken) en voorzijde (interieur) zien. Het programma wordt ingevuld in overleg met deelnemers. Er zijn speciale deelnamepakketten waarbij bedrijven zelf kunnen kiezen welke extra exposure ze willen. Amsterdam RAI zorgt voor de coördinatie, begeleidt de invulling en garandeert zo een interessant, gevarieerd programma voor de bezoeker.

Wine Professional
Uit onderzoek gedaan tijdens eerdere, soortgelijke beurzen is gebleken dat er onder professionals uit de handel en betere horecabehoefte bestaat aan meer praktijkgerichte evenementen van niveau op het gebied van wijn en spijs. Tegelijk met Horecava 2003 organiseren Amsterdam RAI en The Wine & Food Association gezamenlijk een nieuw wijnevenement, getiteld Wine Professional. Hierbij staan kwaliteitswijn en fijne gastronomische producten in het middelpunt. Er zullen presentaties (met o.a. biologische wijnen), wijn-spijsproeverijen, discussies en lezingen worden gehouden. Daarnaast is er de Nationale Huiswijncompetitie en de wijnproefwedstrijd de Grand Prix Saint-Hubert. Voor Wine Professional stelt RAI Amsterdam het Auditorium beschikbaar.

Horecava 2003 gaat op veler verzoek een uurtje eerder dicht. De beurs zal dagelijks geopend zijn van 11.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.horecava.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels