artikel

Human Nature’ viert 10-jarig succes

Horeca

AMSTERDAM – Human Nature, een merk dat ontwikkeld is en gedistribueerd wordt door ANWB-dochter Telstar Trading, bestaat deze maand 10 jaar.

De lijn kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod van duurzame en betaalbare kwaliteitskleding. Human Nature vindt met name aftrek onder wandelaars, fietsers en overige buitensporters.

De kleding wordt al geruime tijd exclusief via de ANWB verkoopkanalen met korting verkocht aan leden. Human Nature is eveneens verkrijgbaar via de zusterclubs van ANWB. Hieronder vallen ADAC (Duitsland), ÖAMTC (Oostenrijk) het Zwitserse TCS en het Noorse NAF. Deze organisaties vertegenwoordigen zo’n 22 miljoen leden.

Ter viering van het 10-jarig bestaan vindt de komende dagen een presentatie van de nieuwe voorjaarscollectie en een groots feest voor werknemers, retailers en collega’s in het onlangs geopende distributiecentrum te Harderwijk plaats. Vrijdag 23 maart wordt tevens op feestelijke wijze gememoreerd aan het afscheid van oprichters Hans en Alfred van der Heijden en de directiewissel aldaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels