artikel

Internationaal Poppentheater Festival Dordrecht

Horeca

Vijf dagen zwerven nazaten van Pinocchio door de historische binnenstad van Dordrecht. Op pleinen, in hofjes, huiskamers en rond het water hebben poppenspelers de touwtjes in handen. Een fluisterboot vaart door smalle grachten, waarlangs theatergroep Tiramisu de voorstelling Pandora te water opvoert. De traditionele handpoppen van de Spaanse groep La Fanfarra vertellen een Russisch sprookje, […]

Internationaal Poppentheater Festival Dordrecht

Vijf dagen zwerven nazaten van Pinocchio door de historische binnenstad van Dordrecht. Op pleinen, in hofjes, huiskamers en rond het water hebben poppenspelers de touwtjes in handen.

Een fluisterboot vaart door smalle grachten, waarlangs theatergroep Tiramisu de voorstelling Pandora te water opvoert. De traditionele handpoppen van de Spaanse groep La Fanfarra vertellen een Russisch sprookje, het Deense Det lille Turnéteater speelt Nils Holgersons vreemde reis. Experimenteel werk komt van de Ierse poppenspeler Gavin Skerrit en het Duitse Wunderfool Theater.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels