artikel

Jaarbeurs Catering Services

Horeca

Great Geschikt voor: evenementen en commerciële horeca-exploitaties, voor alle bezoekersaantallen. Inrichting: mobiele front cooking units. Achterwand van losse banieren in aluminium frames, waarmee het assortiment aangeduid wordt. Vitrines, uitgifte-units, kookeilanden en terrasmeubilair. Assortiment: panini, wraps, soep, saté, salad, pastry, sushi, sandwiches, pasta, Thais, dranken en koffie. Bijzonderheden: hip en trendy, mobiel en flexibel, van standalone […]

Great

Geschikt voor: evenementen en commerciële horeca-exploitaties, voor alle bezoekersaantallen.
Inrichting: mobiele front cooking units. Achterwand van losse banieren in aluminium frames, waarmee het assortiment aangeduid wordt. Vitrines, uitgifte-units, kookeilanden en terrasmeubilair.
Assortiment: panini, wraps, soep, saté, salad, pastry, sushi, sandwiches, pasta, Thais, dranken en koffie.
Bijzonderheden: hip en trendy, mobiel en flexibel, van standalone uitgifte unit tot selfservice restaurant.

Moments

Geschikt voor: commerciële horeca-exploitaties in beurscomplexen, winkelcentra, sportcentra, stations, fabrieken, ziekenhuizen etc.
Inrichting: vaste snack﷓ en sandwichbars in flexibele formats. Eventueel ondersteund door mobiele caddies.
Assortiment: sandwiches, baguettes, ciabata’s, vers afgebakken luxe broodjes, warme en koude snacks, koffie﷓ en theevariëteiten, en vruchtensappen. Diverse warme dranken, zuivelproducten en sappen.
Bijzonderheden: assortiment verandert mee met de behoeftes van het publiek gedurende de dag.

Seat only

Geschikt voor: restaurant voor publiekscatering tijdens evenementen, beurzen, feesten en commerciële horeca-exploitaties. Voor alle bezoekersaantallen.
Inrichting: modulaire opbouw van productie﷓ en uitgifte-units tussen houten kolommen met verlichte communicatiezuilen. Sta﷓ en terrastafels op kleurige vloerbedekking.
Assortiment: afhankelijk van de exploitatievorm met of zonder bediening. Bereiding door middel van front cooking. Eventueel speciaal voor de gelegenheid gemaakte menukaart met keuze à la carte. In de zelfbedieningsvorm: à la minute gemaakte sandwiches, ter plaatse afgebakken en geproduceerde luxe broodjes, maaltijdsoepen, zelf samen te stellen rauwkostsalades en fruitsalades. Diverse lunch- en plateservice- gerechten.
Bijzonderheden: afhankelijk van het type evenement en het bezoekersprofiel kan worden gekozen voor een variant met bediening aan tafel dan wel een zelfbedieningsvariant.