artikel

Jacqueline Hilders: Da Benito 1996 – 2006

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 2 bollen koffie-ijs   0,18 2 bollen tiramisu-ijs   0,24 1 bol pistache-ijs   0,12 1 toefje slagroom   0,15 5 cl saus   0,05 5 gram crunch   0,02 5 gram cake   0,02 koffielikeur   0,07 decoratie   0,10 servet   0,02   ——— Totaal: 0,97 […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
2 bollen koffie-ijs   0,18
2 bollen tiramisu-ijs   0,24
1 bol pistache-ijs   0,12
1 toefje slagroom   0,15
5 cl saus   0,05
5 gram crunch   0,02
5 gram cake   0,02
koffielikeur   0,07
decoratie   0,10
servet   0,02
  ———
Totaal: 0,97
Totaalprijs 0,97
Brutowinstmarge 85%
Verkoopprijs 5,75

Bereidingswijze:

Flip de glazen met de saus. Trempeer de stukjes cake met koffielikeur

en leg deze onderin het glas. Schep de ijsbollen erop. Garneer af met

een klein beetje saus en het garnituur. Spuit een rozet slagroom erop

en breng de decoratie aan.