artikel

KCS wint Bedrijfsintegriteit Stimulans

Horeca

De Bedrijfsintegriteit Stimulans is gewonnen door KLM Catering Services (KCS). De inflightcateraar won de BiS 2005 vanwege haar continue aandacht voor integriteit. De publieksprijs was voor VX Company.

Juryvoorzitter Paul Nouwen van Management & Advies vertelde dat de jury van mening was dat de cateraar ‘ook ten tijde van zwaar weer integriteit hoog in het vaandel heeft staan en daardoor een stimulerend voorbeeld is voor anderen’.

De jury bestond naast Nouwen uit Jens van der Heide (Personal Management Care), Huib Klamer (Stichting NCW), Erwin Seydel (Universiteit Twente, faculteit Gedragswetenschappen), Hella Voûte-Droste (voormalig lid Tweede Kamer) en Lodewijk de Waal (vakcentrale FNV).

De andere genomineerden waren Orange en Sité Woondiensten.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels