artikel

Kies de juiste bereidingswijze

Horeca

Vis bereiden is niet moeilijk, bovendien vergt het weinig tijd. Vis is snel gaar, soms is het zelfs minutenwerk. Een ideaal product dus de eetcafékeuken.

Kies de juiste bereidingswijze

Zacht pocheren, stoven, stomen, grilleren, bakken, in de oven of magnetron bereiden…, het kan allemaal met vis. De keuze hangt mede af van de vissoort. In dit hoofdstuk zetten wij alle bereidingswijze voor u op een rijtje. Als extraatje ook direct de basisrecepten van deze bereidingswijzes vermeldt.

Bereidingswijze Basisrecepten
<L CODE=”C23″>Pocheren </L> <L CODE=”C33″>Basisrecept Pocheren</L>
<L CODE=”C24″>Stomen</L> <L CODE=”C34″>Basisrecept Stomen</L>
<L CODE=”C26″>Stoven</L> <L CODE=”C35″>Basisrecept Stoven</L>
<L CODE=”C27″>Bakken </L> <L CODE=”C36″>Basisrecept Bakken</L>
<L CODE=”C28″>Grilleren/barbecuen</L> <L CODE=”C37″>Basisrecept Grilleren</L>
<L CODE=”C29″>Frituren</L> <L CODE=”C38″>Basisrecept Frituren</L>
<L CODE=”C30″>Koken</L> <L CODE=”C41″>Basisrecept Koken</L>
<L CODE=”C31″>Roken</L> <L CODE=”C39″>Basisrecept Roken</L>
<L CODE=”C32″>Roerbakken</L> <L CODE=”C40″>Basisrecept Roerbakken</L>

Tabel bereidingstijden

Leer hier goed fileren

Zo paneert u vis

De juiste snijwijze