artikel

Koel- en vriesruimtes

Horeca

Voorkom bederf van producten door de juiste temperatuur te hanteren in de ontvangst-, opslag- en voorbereidingsruimte. In de koelcel moet de temperatuur variëren tussen 0 en 6 graden Celsius. In de diepvries van –18 tot –20 graden Celsius. En voor de overige ruimten van de koude keuken geldt ongeveer 15 graden Celsius. In de koude […]

Voorkom bederf van producten door de juiste temperatuur te hanteren in de ontvangst-, opslag- en voorbereidingsruimte. In de koelcel moet de temperatuur variëren tussen 0 en 6 graden Celsius. In de diepvries van –18 tot –20 graden Celsius. En voor de overige ruimten van de koude keuken geldt ongeveer 15 graden Celsius.

In de koude keuken onderscheiden we grofweg koel- en vriesruimtes:

     

Koelruimte                Vriesruimte
Klik op de afbeeldingen voor aanvullende informatie.


Alle koelapparaten in de horeca

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels