artikel

La Cave de Bourgogne

Horeca

Bereid vier Picata’s en twee aardappelwafels in de frituur. Breng de Bourgondische saus op temparatuur. Leg de wafels uit op het bord, giet satésaus ertussen, drapeer hierover verse taugé en geroosterde uitjes en garneer met gehakte peterselie. Leg aan de andere zijde van het bord de Picata’s. Overgiet deze met de Bourgondische saus. Hierop bos-vruchtjes. […]

La Cave de Bourgogne

Bereid vier Picata’s en twee aardappelwafels in de frituur. Breng de Bourgondische saus op temparatuur. Leg de wafels uit op het bord, giet satésaus ertussen, drapeer hierover verse taugé en geroosterde uitjes en garneer met gehakte peterselie. Leg aan de andere zijde van het bord de Picata’s. Overgiet deze met de Bourgondische saus. Hierop bos-vruchtjes.

Inkoopprijs: €2,16

Verkooprijs: €6,80