artikel

Lekkerste Broodje Horeca 2008

Horeca

Al vijfentwintig jaar wordt er op de Horecava om gestreden; de titel ‘Lekkerste Broodje’ in de categorieën horeca en catering. Missethoreca.nl presenteert u vandaag de recepturen én de kostprijsberekening van de deelnemende broodjes van 2008. Laat u inspireren en besluit om volgend jaar ook eens mee te doen.

Lekkerste Broodje Horeca 2008

Naam broodje, naam bereider, bedrijfsnaam
<L CODE=”C10″>1) Pan Tappas de Fiesta van Richard Theijsen, HMS Host Schiphol te Schiphol</L>
<L CODE=”C13″>2) Oosters Tintje van Ewout de Bruin, Café Diner Vlaanderen te Delft</L>
<L CODE=”C03″>3) Happy Sesame van Erwin van Oosten, Café Diner Vlaanderen te Delft</L>
<L CODE=”C01″>Ciabatta Valentino van Ardy van der Hulst, Per Tutti te Schiphol</L>
<L CODE=”C02″>Foody Square van René van Poppel, Restaurant Bijenkorft te Den Haag</L>
<L CODE=”C04″>Feestje van Tom van Koevering, De Efteling te Kaatsheuvel</L>
<L CODE=”C05″>Zero van Suzanne van Winden, Uit de Kunst te Delft</L>
<L CODE=”C06″>Gefeliciteerd van Untara Samsuria, HMS Host Schiphol te Schiphol</L>
<L CODE=”C07″>Broodje Buffelo van Vincent Oud, AnyTyme Snack & Dine te Lelystad</L>
<L CODE=”C08″>Bietje Lekker van Michel Flaton, Kleyweg’s Stads-Koffyhuis te Delft</L>
<L CODE=”C09″>Ciabatta de Luxe van Harm Oud, De Admiraal te Enkhuizen</L>
<L CODE=”C11″>Drie op een Rij van Jack Heijkoop, Den Dis te Bladel</L>
<L CODE=”C12″>Thai Chily Chicken van Muryelle Amattasmin, Restaurant Bijenkorf Rotterdam te Rotterdam</L>