artikel

Lekkerste Snackmenu’s 2004

Horeca

Met zijn creatie De Drie Musketiers heeft Jack Heijkoop van Gasterij Den Dis in Bladel de vakwedstrijd Het Lekkerste Snackmenu 2004 gewonnen. Het gerecht bestaat uit drie gefrituurde spiesjes met respectievelijk naar eigen recept gemarineerd kippenvlees, aardappelnacho´s met spek en door tempurabeslag gehaalde groenten. Dit alles wordt geserveerd met een drietal zelfgemaakte sausjes.

Lekkerste Snackmenu’s 2004

<L CODE=”C01″>Drie Musketiers (Jack Heijkoop) </L>
<L CODE=”C02″>Panga/Zalmschotel (Phia van der Lugt)</L>
<L CODE=”C03″>Ollanda Campione (Fred Stevense)</L>
<L CODE=”C04″>Mexicaanse Menu (Danny Keppels)</L>
<L CODE=”C05″>Texas Menu (Peter van Uden)</L>
<L CODE=”C06″>Javaanse Menu (Chi Shu Ho)</L>
<L CODE=”C07″>Italiaans Menu (Marielle Drenth)</L>
<L CODE=”C08″>Thais Menu (Eddie Roebertsen)</L>
<L CODE=”C09″>Hawai menu (Marielle Drenth)</L>
<L CODE=”C10″>Soufflé de Limbourg (Frans van Loo)</L>
<L CODE=”C11″>Meta a Meta (Dennis de Ket)</L>
<L CODE=”C12″>Quiche voor Cordon op Noordzee (Theo van Schie)</L>
<L CODE=”C13″>Menu Athene (Ton Romonesco)</L>
<L CODE=”C14″>Aruba Menu (Ai Yu Li Dena) </L>
<L CODE=”C15″>Gyros Menu (Leroy Yung) </L>
<L CODE=”C16″>Spaans Menu (Carin Veldkamp) </L>
<L CODE=”C17″>Veluws Wild Menu (Barry Boerman) </L>
<L CODE=”C18″>Vork Vis Menu (Daniel van der Langeheem) </L>
<L CODE=”C19″>Chicken Lollie Menu (Bert de Haan)</L>
<L CODE=”C20″>Sweat meal (Danielle Disseldorp) </L>
<L CODE=”C21″>Com’plate Kwalitaria Menu (Marieke Boerman)</L>
<L CODE=”C22″>Japans Menu (Cindy Ebben) </L>
<L CODE=”C23″>Griekse Kipfilet Schotel (Rianne ter Weele)</L>
<L CODE=”C24″>Cajun Menu (Wilco van den Biggelaar) </L>
<L CODE=”C25″>Ossie’s Meal (Rinie Loeffen)</L>
<L CODE=”C26″>Argentijns Menu (René Leenders)</L>
<L CODE=”C27″>Duits Menu (Huib Hilgers) </L>
<L CODE=”C28″>Tex Mex Menu (Peter Brouwers)</L>
<L CODE=”C29″>Menu Parma (Teun Kuipers) </L>
<L CODE=”C30″>Zigeuner Poffertjes (Edward Broere) </L>
<L CODE=”C31″>Kaas & Groenten Symphonie (André Salemink)</L>
<L CODE=”C32″>Grieks Menu (Jeroen Peters) </L>
<L CODE=”C33″>Crazy Joe Special (Wouter Blansjaar)</L>
<L CODE=”C34″>Caribian Menu (Micheal Wong) </L>
<L CODE=”C35″>Dalton Schotel (Olaf Taberima)</L>