artikel

Lekkerste Snackmenu’s 2008

Horeca

Michael Pors van Verhage Fastfood Vuurplaat in Rotterdam heeft de wedstrijd Het Lekkerste Snackmenu op zijn naam geschreven. Pors maakte indruk met Filippijnse kippenlollies volgens oma’s recept.Sprakeloos stond de wedstrijddebutant na afloop met zijn handen vol met prijzen op het podium. Naast de hoofdprijs pakte hij en passant de sponsorprijs.

Lekkerste Snackmenu’s 2008

<L CODE=”C16″>1) Michael Pors: Chickenlollie menu</L>
<L CODE=”C17″>2) Shi Chiao Lao: Snack Menu Beijing</L>
<L CODE=”C18″>3) Thijs Rietbroek: Oriental Fish-plate</L>
<L CODE=”C19″>Peter van Uden: Hartburger menu</L>
<L CODE=”C20″>Gwenny Nelissen: Fish Delight menu</L>
<L CODE=”C21″>Wouter Blansjaar: Mexican Burger menu</L>
<L CODE=”C22″>Mehmet Kusman: Tabage Kusman</L>
<L CODE=”C23″>Vincent Oud: Smikkel Smiley</L>
<L CODE=”C24″>Sabine Jansen: Tzaziki Royaal menu</L>
<L CODE=”C25″>Michael Schimmel: Drents Stoofpotje</L>
<L CODE=”C26″>Untara Samsuria: Rol & Rol</L>
<L CODE=”C28″>Sebastiaan van der Heijden: Provencaalse burger</L>
<L CODE=”C27″>Jos van Alphen: Varkenshaassatémenu</L>