artikel

Lorènz de Groot: Oranje kwartet

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sinaasappelijs   0,07 Chocoladeijs   0,06 Kersenijs   0,07 2 cl. slagroom   0,05 1 cl. saus   0,05 60 gr. vruchten   0,25 5 gr. chocoladegarnering   0,05   0,20 Totaal: 0,90 Totaalprijs 0,90 Brutowinstmarge 81% Verkoopprijs 4,95 Bereidingswijze: Plaats op een vierkant plateau de drie ijsbollen. […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sinaasappelijs   0,07
Chocoladeijs   0,06
Kersenijs   0,07
2 cl. slagroom   0,05
1 cl. saus   0,05
60 gr. vruchten   0,25
5 gr. chocoladegarnering   0,05
  0,20
Totaal: 0,90
Totaalprijs 0,90
Brutowinstmarge 81%
Verkoopprijs 4,95

Bereidingswijze:

Plaats op een vierkant plateau de drie ijsbollen. Werk af met fruit, chocolade

en saus.