artikel

Loui en Lei

Horeca

Drapeer onderin de coupe een schepje bananenpuree. Hierop achtereenvolgens schijfjes banaan en blokjes chocoladecake. Langs de rand cointreautopping aanbrengen. Schep vervolgens een bol sinaasappelroomijs, een bol chocolade-ijs en een bol bananenijs in het glas. Werk het geheel met een garnering van slagroom, een schijfje sinaasappel en een chocoladefantasie. Kostprijs: € 1,79 Verkoopprijs: € 4,75

Loui en Lei

Drapeer onderin de coupe een schepje bananenpuree. Hierop achtereenvolgens schijfjes banaan en blokjes chocoladecake. Langs de rand cointreautopping aanbrengen. Schep vervolgens een bol sinaasappelroomijs, een bol chocolade-ijs en een bol bananenijs in het glas. Werk het geheel met een garnering van slagroom, een schijfje sinaasappel en een chocoladefantasie.

Kostprijs: € 1,79

Verkoopprijs: € 4,75