artikel

Maarten Gazan: 25 jaar en nog niet gaar

Horeca

BP Raffinaderij Rotterdam, Europoort

Maarten Gazan: 25 jaar en nog niet gaar

Ingrediënt/product Aantal stuks/ aantal gram Aantal Calorieën per broodje Stuksprijs Kostprijs
Zuurdesembroodje 10 62,50 €0,25 €2,50
Ansjovis 20 20 €0,07 €1,40
Kwarteleitje 12 18 €0,27 €3,24
Wilde spinazie 70 1 €7,20 €0,50
Lebo geklopte roomkaas 300 35 €8,34 €2,50
Zeekraal 30 1 €13,50 €0,41
Ossehaaspunten 500 70 €15,50 €7,75
Pijnboompitten 50 32 €19,00 €0,85
Rode ui 100 1 €2,25 €0,23
Kruiden specerijen 12 €3,00 €0,44
Kappertjes 20 €0,30 €0,01
<B>Totaalprijs </b> €19,52
<B>Inkoopprijs per broodje</b> €1,95
<B>Verkoopprijs per broodje</B> n.b

Bereidingswijze:

Bak de broodjes af. Maak een mousse van kaas en ansjovis. Maal de ossenhaaspuntjes fijn in de vleesmolen. Breng de tartaartjes op smaak met kruiden, specerijen en kappertjes. Besmeer de broodjes met spinazie, plaats het tartaartje erop en garneer af met kwartelei, zeekraal, ui, peper en zout.