artikel

Malibu Holiday

Horeca

Doop de rand van een breed glas in chocolade- en kokosschaafsel. Spuit onderin de coupe een toef slagroom. Hierop een bol kokosijs, een bol vanille-ijs en een bol chocolade-ijs. Hierlangs partjes kokosnoot schikken. Afwerken met chocolade-, kokosbiscuitfantasie en geraspte kokos. Kostprijs:€1,95 Verkooprijs:€5,25 De beschrijvingen van de ijscoupes zijn volgens opgave van de deelnemers. Bij de […]

Malibu Holiday

Doop de rand van een breed glas in chocolade- en kokosschaafsel. Spuit onderin de coupe een toef slagroom. Hierop een bol kokosijs, een bol vanille-ijs en een bol chocolade-ijs. Hierlangs partjes kokosnoot schikken. Afwerken met chocolade-, kokosbiscuitfantasie en geraspte kokos.

Kostprijs:€1,95

Verkooprijs:€5,25

De beschrijvingen van de ijscoupes zijn volgens opgave van de deelnemers. Bij de kostprijs is het arbeidsloon inbegrepen. De verkoopprijs is inclusief BTW.