artikel

Marianne den Engelsman-Dams: Smaak Express

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sinaasappelijs   0,15 Chocolade ijs   0,18 Vanille ijs   0,16 Toefje slagroom   0,08 Amerenen   0,15 Sinaasappelsiroop   0,10 Garnering, chocolade   0,20 ——- Totaal: 1,02 Totaalprijs 1,02 Brutowinstmarge 79% Verkoopprijs 5,20 Bereidingswijze: Trempeer een kapsel met Grand Marnier en leg deze op de bodem van […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sinaasappelijs   0,15
Chocolade ijs   0,18
Vanille ijs   0,16
Toefje slagroom   0,08
Amerenen   0,15
Sinaasappelsiroop   0,10
Garnering, chocolade   0,20
——-
Totaal: 1,02
Totaalprijs 1,02
Brutowinstmarge 79%
Verkoopprijs 5,20

Bereidingswijze:

Trempeer een kapsel met Grand Marnier en leg deze op de bodem

van de coupe. Schep er de drie bollen ijs op. Garneer af met een

toefje slagroom, amarenenkersen en een chocoladegarnering.