artikel

Menjoe

Horeca

Menjoe is hét horecamagazine voor mbo-studenten horeca niveau 3 en 4. Ben jij ook zo benieuwd naar interviews met medestudenten over hun praktijkervaringen, tips van leermeesters en wil je ook een kijkje kunnen nemen achter de schermen van markante horecaondernemers? Blader dan door de uitgaven van dit zeer veelzijdige horecamagazine voor aanstormende horecatalenten!

Menjoe

Een kort overzicht van de rubrieken in Menjoe:

  • Eén- tweetje:

    Interview met een leermeester & leerling over de aansluiting tussen opleiding en praktijk.
  • Ondernemen in de horeca:

    Tips van een markante, aansprekende horecaondernemer.
  • Nieuwsitems:

    Nieuwsitems vanuit de beroepsopleidingen en de horecapraktijk.
  • MyChoice:

    Een dag op stap met een Mbo-leerling in zijn leerbedrijf.
  • Menjoewijzer:

    Internettips voor sites op het gebied van scholing & studeren, werk & loopbaan, de horecamarkt praktijk en lifestyle.
  • Horeca Branche Instituut:

    Nieuws over het Nationaal Kampioenschap Horeca en andere activiteiten die vanuit de MyChoiecampagne van het Horeca Branche Instituut worden georganiseerd.

Hieronder kun je de laatste edities van Menjoe erop naslaan;

Ook jij kunt Menjoe via je opleiding ontvangen. Vraag je decaan/docent het magazine gratis te bestellen via >> Horeca.nl >> MyChoice >> Menjoe.