artikel

Menu ‘Ajam Bali

Horeca

Bak zes krokante kipstukjes en vier aardappelkroketjes af. Verspreid dit over een bord. Giet satésaus over de kip en strooi hierop wat verse taugé en geroosterde uitjes. Drapeer aan weerszijden van de kip twee keer 40 gram rauwkostsalade. Maak de schotel af met peterselie en rode besjes. Als toetje fungeert een luchtig moussedessert. Kostprijs: €2,05 […]

Menu ‘Ajam Bali

Bak zes krokante kipstukjes en vier aardappelkroketjes af. Verspreid dit over een bord. Giet satésaus over de kip en strooi hierop wat verse taugé en geroosterde uitjes. Drapeer aan weerszijden van de kip twee keer 40 gram rauwkostsalade. Maak de schotel af met peterselie en rode besjes. Als toetje fungeert een luchtig moussedessert.

Kostprijs: €2,05

Verkoopadviesprijs: €5,67