artikel

Menu ‘Chicken Acropolis

Horeca

Bak zes krokante kipfilets en zes Griekse aardappelrösti’s af. Verspreid deze over een bord en doe er 60 gram tzazikisaus (yoghurt, komkommer, knoflook) tussen. Leg op de saus enkele ringetjes rode ui. Drapeer aan twee zijden van het bord 75 gram Griekse fêtasalade. Garneren met olijven en rode besjes. Kostprijs: €2,06 Verkoopadviesprijs: €5,67

Menu ‘Chicken Acropolis

Bak zes krokante kipfilets en zes Griekse aardappelrösti’s af. Verspreid deze over een bord en doe er 60 gram tzazikisaus (yoghurt, komkommer, knoflook) tussen. Leg op de saus enkele ringetjes rode ui. Drapeer aan twee zijden van het bord 75 gram Griekse fêtasalade. Garneren met olijven en rode besjes.

Kostprijs: €2,06

Verkoopadviesprijs: €5,67