artikel

Menu impresie Blender

Horeca

Voorgerechten Warm gerookte zalm met salade van waterkers en groene asperge, grove mosterd vinaigrette Salade met kwartel, rozijnen en pancetta chips, vin santo dressing Spicy runder carpaccio met geroosterde oesterzwammen, roquette en parmezaan Salade met gebakken gamba’s en bresola, basilicum pesto Oesters ‘fines de claire’ met komkommer en gekonfijte citroen Warme voorgerechten Tagliatelle vongole met […]

Voorgerechten
Warm gerookte zalm met salade van waterkers en groene asperge, grove mosterd vinaigrette

Salade met kwartel, rozijnen en pancetta chips, vin santo dressing

Spicy runder carpaccio met geroosterde oesterzwammen, roquette en parmezaan

Salade met gebakken gamba’s en bresola, basilicum pesto

Oesters ‘fines de claire’ met komkommer en gekonfijte citroen

Warme voorgerechten
Tagliatelle vongole met een pepertje en peterselie

Gebakken eendenlever Caesar style

Vegetarisch menu
Toscaanse tomatensalade met mozzarella en tappanade

Risotto met groene asperges, doperwten, parmezaan

Hoofdgerechten
Lam van de boerenmarkt met groene kruiden brandade en gepofte trostomaatjes.

Konijn op Italiaanse wijze en risotto met groene asperge en doperwten

Rib-eye steak met haricots verts en béarnaise saus

Eendenborst met baby paksoi en roze peperbes saus

Vis van de markt dagprijs

Dorade met Provençaalse groenten, bouillabaisse saus en rouille

Nagerechten
Rabarber merengue taartje

Aardbeien Grand Marnier tiramisu

Pure chocolade mousse met mango en honing gallette

Sgroppino

Bordje kaas