artikel

Menu ‘Nostalgique

Horeca

Leg een gebakken tartaartje op een rond toastbroodje. Hier overheen twee plakjes gebakken katenspek, gebakken champignons, sjalotsnippers en enkele druppeltjes olijfolie. Ernaast een in de magnetron bereide halve aardappel in schil, afgemaakt met botersaus. Garneren met broccoli, worteltjes en krulsla met een toefje tzazikisaus. Kostprijs: €2,14 Verkoopadviesprijs: €5,67

Menu ‘Nostalgique

Leg een gebakken tartaartje op een rond toastbroodje. Hier overheen twee plakjes gebakken katenspek, gebakken champignons, sjalotsnippers en enkele druppeltjes olijfolie. Ernaast een in de magnetron bereide halve aardappel in schil, afgemaakt met botersaus. Garneren met broccoli, worteltjes en krulsla met een toefje tzazikisaus.

Kostprijs: €2,14

Verkoopadviesprijs: €5,67