artikel

Michel Flaton: Bietje Lekker

Horeca

Kleyweg’s Stads-Koffyhuis

Michel Flaton: Bietje Lekker

Ingrediënt/product Aantal stuks/ aantal gram Aantal Calorieën per broodje Stuksprijs Kostprijs
Fitness Picollo 10 175 €0,23 €2,30
BroccoCress 1 6 €0,68 €0,68
Sinaasappel 1 5 €0,20 €0,20
Rucola 150 8 €11,92 €1,79
Rauwe rode biet 300 7 €1,98 €0,59
Zelfgemaakte uiencompote 350 25 €4,82 €1,69
Turkse yoghurt 50 4 €5,52 €0,28
Gerookte rib-eye 450 60 €20,00 €9,00
Appel 80 6 €3,00 €0,24
<B>Totaalprijs </b> €16,77
<B>Inkoopprijs per broodje</b> €1,68
<B>Verkoopprijs per broodje</B> €5,95

Bereidingswijze:

Bak de picollo af. Besmeer de onderkant licht met yoghurt en de bovenkant met uiencompote. Presenteer de helften naast elkaar en leg hierop de rucola. Leg op één helft met rode biet in plakjes, op de andere helft de rib-eye. Schep hierop een bol uiencompote en garneer af met appel, sinaasappel en broccocress.