artikel

Mijn 2011: Eric van Veluwen

Horeca

Bedrijf: De Vale Ouwe
Functie: eigenaar

Mijn 2011: Eric van Veluwen

Wat is het persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?

Deelname aan het radioprogramma Tijd voor Twee met Frits Spits, koken op de inspiratie van een nummer van een band :-)

Wat is het zakelijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?

De opening van Keuken van Hackfort te Vorden.

Welk rapportcijfer geef je 2011?

Een 8. Het was een mooi jaar waarin de ontwikkelingen naar duurzaamheid een vlucht nemen.

Welke internationale trends uit de horecabranche doen in 2012 Nederland aan?

Transparantie in de keuken, duurzaamheid gaat voorop, social entrepeneurs doen Nederland inzien dat we niet alleen maar moeten, maar vooral ook moeten willen!

Welke drie zakelijke doelen heb je je voor 2012 gesteld?

1) Bekendheid van ons projectbureau De Vale Ouwe

2) Met Rhederoord vooruit in de vaart der volkeren

3) Meer leerlingen een kans op de arbeidsmarkt geven