artikel

Mijn 2011: Margo Reuten

Horeca

Bedrijf: Restaurant Da Vinci** in Maasbracht
Functie: patron-cuisinier

Mijn 2011: Margo Reuten

Wat is het persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?

Onze vakantie naar Hawai en San Francisco, en in het bijzonder het snorkelen in de oceaan.

Wat is het zakelijk hoogtepunt van het afgelopen jaar?

Het winnen van de award Chef van het Jaar 2012 van GaultMillau.

Welk rapportcijfer geef je 2011?

Mijn score: 7/10, mijn geluksgetal. 2011 Was op zakelijk gebied een ‘op en neer’ jaar. Ik prijs mij gelukkig met een stabiele basis, ook in privé-opzicht!

Welke internationale trends uit de horeca doen in 2012 Nederland aan?

De trend van koken en de basic restaurantinrichting zoals je die ziet bij Noma in Kopenhagen.

Welke drie zakelijke doelen heb je je voor 2012 gesteld?

Een stabiel en gezond bedrijf blijven, ons team verder perfectioneren en binnen onze vaste waarden steeds blijven zoeken naar vernieuwing op het vlak van koken, wijnen, servies enzovoort, zodat we de gasten blijven verrassen.