artikel

Mijn 2011: Patrick van Zuiden

Horeca

Bedrijf: Hotel, Restaurant en Spa Savarin, Rijswijk
Functie: Mede-eigenaar

Mijn 2011: Patrick van Zuiden

Wat is het persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?

De Citotoets van mijn jongste dochter. Daarnaast met de Culibus op bezoek geweest bij minderbedeelden en dan de onvergetelijke glimlach van die kinderen.

Wat is het zakelijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?

Dat zijn er twee. Het winnen van de Talkies terras Award en het winnen van de GaultMillau Award voor het Hotel van het Jaar 2012. Ook Grace Jones die met haar gevolg de executive top floor van ons hotel voor een week afhuurde, zal ik niet snel vergeten.

Welk rapportcijfer geef je 2011?

Een 5. We worden steeds meer een op korting gerichte branche en we zijn geen kwaliteitsgerichte branche meer. Die ontwikkeling staat me tegen.

Welke internationale trends uit de horecabranche doen in 2012 Nederland aan?

Belevingen worden steeds groter op factor van succes. Wat in de entertainmentindustrie de X- factor wordt genoemd, is in onze branche de w-factor, van wauw!

Welke drie zakelijke doelen heb je je voor 2012 gesteld?

1) Onderaan de streep geld overhouden.

2) Hogere kamerbezetting.

3) Savarin culinair nog beter op de kaart zetten.