artikel

Mikies Snackroom

Horeca

Bedrijf:Mikies Snackroom
Plaats:Boxtel
Frikandel:‘Hongkong’
Prijs:€1,60

Mikies Snackroom

‘Tijdens onze vakanties komen we geregeld op ideeën voor nieuwe gerechten’, vertelt Will Sterks, die samen met zijn vrouw Jeanne nu zestien jaar Mikies Snackroom exploiteert. ‘In 1995 kwam ik op het idee van de frikandel Hongkong. In de opengesneden gehaktstaaf doen we rauwe gesnipperde uitjes Daarover komen verse taugé en satésaus uit eigen keuken. Wekelijks gaan er zo’n tachtig stuks over de toonbank. De mensen vinden ‘m lekker.

Ons assortiment bestaat uit veel meer zelfontwikkelde producten en menu’s waarmee we ons onderscheiden. Daarnaast vind ik het gewoon leuk om iets nieuws uit te dokteren. Wat dat betreft ben ik een cafetariahouder van de oude stempel.’ Sterks vindt dat hij voldoende aan de frikandel Hongkong verdient. ‘Je moet prijsvriendelijk blijven. Het leven is voor de klant al duur genoeg.’