artikel

Mirjam Bil: IJzie Verkeert

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Frambozenijs 0,14 Bramenijs 0,15 Aardbeienijs 0,12 30 cl. slagroom 0,08 15 gr. frambozen 0,38 2 gr. cake 0,02 Suikergaletje 0,05 Amandelkrul 0,10 Mintblaadje 0,02 IJsbonbon 0,02 ——- Subtotaal: 1,08 Personeelskosten 0,68 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten Totaalprijs 1,76 Brutowinstmarge 70% Verkoopprijs 3,80 Bereidingswijze: Vul een koffie […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Frambozenijs 0,14
Bramenijs 0,15
Aardbeienijs 0,12
30 cl. slagroom 0,08
15 gr. frambozen 0,38
2 gr. cake 0,02
Suikergaletje 0,05
Amandelkrul 0,10
Mintblaadje 0,02
IJsbonbon 0,02
——-
Subtotaal: 1,08

Personeelskosten

0,68

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten

Totaalprijs 1,76
Brutowinstmarge 70%
Verkoopprijs 3,80

Bereidingswijze:

Vul een koffie verkeerd glas met een laag bramenijs. Schep

een laag verse frambozen op het bramenijs. Vervolgens

vult u het glas weer met een laag frambozenijs. Daarbovenop

komt weer een laag aardbeien. Garneer het glas af met een

mintblaadje, een ijsbonbon en een suikergaletje.