artikel

Mirjam Bil: IJzie Verkeert

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Frambozenijs 0,14 Bramenijs 0,15 Aardbeienijs 0,12 30 cl. slagroom 0,08 15 gr. frambozen 0,38 2 gr. cake 0,02 Suikergaletje 0,05 Amandelkrul 0,10 Mintblaadje 0,02 IJsbonbon 0,02 ——- Subtotaal: 1,08 Personeelskosten 0,68 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten Totaalprijs 1,76 Brutowinstmarge 70% Verkoopprijs 3,80 Bereidingswijze: Vul een koffie […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Frambozenijs 0,14
Bramenijs 0,15
Aardbeienijs 0,12
30 cl. slagroom 0,08
15 gr. frambozen 0,38
2 gr. cake 0,02
Suikergaletje 0,05
Amandelkrul 0,10
Mintblaadje 0,02
IJsbonbon 0,02
——-
Subtotaal: 1,08

Personeelskosten

0,68

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten

Totaalprijs 1,76
Brutowinstmarge 70%
Verkoopprijs 3,80

Bereidingswijze:

Vul een koffie verkeerd glas met een laag bramenijs. Schep

een laag verse frambozen op het bramenijs. Vervolgens

vult u het glas weer met een laag frambozenijs. Daarbovenop

komt weer een laag aardbeien. Garneer het glas af met een

mintblaadje, een ijsbonbon en een suikergaletje.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels