artikel

Misset Horeca 10

Horeca

Misset Horeca 10

Misset Horeca 10

Thema design: ‘Global trends’

Een zoektocht naar wereldwijde designtrends in de horeca toont dat er grote verschillen zijn. Soms word je van je sokken geblazen door een megalomaan project, dan weer raak je ontroerd door de warmte van een minimalistisch interieur.

Interview Caroline Receveur

Caroline Receveur is na 17 jaar trouwe dienst aan NH volledig opgegaan in het gedachtengoed van Mint Hotels. ‘Over alles wat ik in mijn leven heb geleerd, moet ik opnieuw nadeken.’ De gm heeft desondanks de baan van haar leven. ‘Dit is die ene kans.’

Balans: kosten onder de knie

De Lindenhof heeft een flinke stap vooruit gemaakt. Marieke Beijersbergen en Sander van Veenendaal zijn een stuk zakelijker en initatiefrijker geworden. De keukenkosten hebben ze bijna onder knie.

Herkenbare smaken

Geen groentetuintjes op het bord van Wilco Berends, patron cuisinier van De Nederlanden in Vreeland. Niet de opmaak maar herkenbare smaken zijn leidend.