artikel

Misset Horeca 24

Horeca

Misset Horeca 24

Misset Horeca 24

Titel is goud waard

Toine Smulders werd onlangs wereldkampioen wedstrijdkoken in Dubai. Hij gebruikt de prijs om zijn restaurant Villa Copera in Tolkamer op de kaart te zetten. “Deze titel levert je zo anderhalve ton omzet op.”

Claes zwaait af

Elf jaar was hij de voorman van KHN. Nu zwaait directeur Jeu Claes af. Zijn persoonlijk dieptepunt: de cafébrand in Volendam. Goede tweede: de onbetrouwbare overheid.

Hardloper

Een taartje met Bleu d’Avergne is de hardloper van Het Gesprek in Uden. Mehdi Reschok ‘ontdekte’ het gerecht tijdens een wijn-spijscursus van Peter Klosse.

Dé wijntrends

Met de zomer voor de deur bespreekt wijnjournalist Ronald de Groot dé zes wijntrends van 2008. De gast wil wijnen met minder alcohol en een sterke(re) smaakbeleving.