artikel

Misset Horeca 34

Horeca

Misset Horeca 34

Misset Horeca 34

Eigenwijs succescafé

Wat betreft het interieur wijkt De Witte Aap niet zoveel af van collega-cafés. Toch werd het Rotterdamse café uitgeroepen tot Best bar of the world en is het de hotspot van de havenstad. ,,Een beetje geluk? Natuurlijk, maar dat heb je zelf in de hand.’’

Heineken knokt

In de krimpende biermarkt moet ook Heineken alle zeilen bijzetten. Ondernemers vragen vaker om een financiële tegemoetkoming. Van paniek wil horecadirecteur Wouter Fijnaut echter niets weten.

Hardloper

De hardloper van bistrogroep Gossimijne is democratisch gekozen. Een keer per jaar wordt de kaart aangepast en mag het personeel gerechten aandragen. Het dessert van witte chocolademousse met rood fruit en Bastognekoek werd unaniem als beste aangewezen.

Water als omzetmaker

Een kwalitatief aanbod van waters verhoogt de omzet. Bewust kiezen voor exclusiviteit, een verantwoord product of een bepaalde smaak zijn de trends.