artikel

MissetHoreca.nl volledig vernieuwd

Horeca

De website van Misset Horeca is vernieuwd. MissetHoreca.nl heeft een nieuw jasje, nieuwe functionaliteit en is volledig klaar voor de toekomst. Doel van de vernieuwing is om bezoekers van de site nog beter te voorzien van relevante informatie.

MissetHoreca.nl volledig vernieuwd

MissetHoreca.nl heeft een frisse eigentijdse lay-out gekregen en stelt de gebruikersvriendelijkheid centraal. Het ontwerp is afkomstig van Onstuimig, het gespecialiseerde bureau dat ook verantwoordelijk is voor het ontwerp van onder andere Adformatie.nl, Marketingfacts.nl en Molblog.nl.

De navigatie op MissetHoreca.nl is helder en herkenbaar. De informatie op de site is afgestemd op de gehele horeca met gerichte aandacht voor de hotellerie, restaurantwereld, cafés, cateringbedrijven en fastfoodzaken. Belangrijk punt blijft het laatste horecanieuws. Een team van verslaggevers brengt het horecanieuws 24 uur per dan, 7 dagen in de week op een multimediale wijze met tekst, foto’s en video’s.

‘Met de site zijn we klaar voor de toekomst’, zegt hoofdredacteur Martine Zuil van Misset Horeca. ‘De site is zo gebouwd en ingericht dat we snel kunnen anticiperen op ontwikkelingen in de online markt. Alles met als doel om de bezoekers nog beter, sneller en relevanter te informeren’.

Nieuw op MissetHoreca.nl dat bezoekers zich kunnen registreren. Alle geregistreerde bezoekers kunnen vervolgens reageren op artikelen of met elkaar in discussie gaan. Dit bevordert de kwaliteit van de reacties en zorgt voor nog betere inhoudelijke discussies. Daarnaast is het mogelijk om informatie van MissetHoreca.nl snel en doeltreffend te delen via sociale netwerken.

 

Zie www.missethoreca.nl/nieuw voor meer informatie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels