artikel

Mokkasaus

Horeca

Ingrediënten voor 6 desserts:125 gram pure chocolade2 eetlepels boter0,6 dl espressokoffie Bereidingswijze:Verwarm de ingrediënten op een laag vuur tot de chocolade gesmolten is. Roer de saus glad en laat hem afkoelen. De saus combineert goed met vanilleroomijs (garneren met walnoten), hazelnootschuimtaart, geflambeerde banaan (garneren met gehakte pistachenoten en een toefje slagroom), en warme perziken gevuld […]

Ingrediënten voor 6 desserts:
125 gram pure chocolade
2 eetlepels boter
0,6 dl espressokoffie

Bereidingswijze:
Verwarm de ingrediënten op een laag vuur tot de chocolade gesmolten is. Roer de saus glad en laat hem afkoelen. De saus combineert goed met vanilleroomijs (garneren met walnoten), hazelnootschuimtaart, geflambeerde banaan (garneren met gehakte pistachenoten en een toefje slagroom), en warme perziken gevuld met amarettikruim.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels