artikel

Mooii, Rotterdam

Horeca

mooiiTwee voormalige horecazaken, De Tijdgeest en La Commerce, zijn aan elkaar getrokken. Het resultaat is MOOII, een trendy restaurant waar onder meer kan worden geluncht, gedineerd, gelounged en vergaderd. Dat betekent nieuw elan in de Oude Haven. Frank Roolaart (r) en Gerard van Gelderen, respectievelijk bekend als mede-eigenaar en chef-kok van het Prinses Theater en Cabaret Restaurant Schelling’s, richten zich op uitgaanspubliek in de leeftijd van 25 jaar en ouder ‘dat graag op ontspannen wijze eet, drinkt en natafelt in een aangename omgeving’.

Bij MOOII draait het om eten, maar vooral ook om socializen rondom het eten. Zo is het terras van 250 m2 gescheiden in een restaurantgedeelte en een loungedeelte met stoelen en banken die gevuld zijn met behaaglijke kussens. Binnen wordt dezelfde formule gehanteerd. De menukaart is Nederlands-Frans georiënteerd met tapas-invloeden en een knipoog naar oosterse gerechten. Loungemuziek en Ibiza-achtige klanken vullen de ruimte.

Oostwijnstraat 8/16. Tel. (010) 411 22 95. www.restaurantmooii.nl
Capaciteit: 90 zitplaatsen; dinerterras 80; loungeterras 80. Prijsindicatie: hoofdgerechten vanaf €16,50. Dagelijks geopend van 12.00 tot 24.00 uur.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels