artikel

Net niet

Horeca

Opvallende runners-up van dit jaar die we volgend jaar wél in onze ranglijst verwachten: Geert Bosman. Het Friese feestbeest zette de afgelopen jaren zes Swetser-feestcafés op. Verkocht er vervolgens weer drie. Zegt dat hij met de drie overgebleven zaken zo’n 1,4 miljoen euro omzet. Dat vinden wij een beetje bescheiden inschatting, eerlijk gezegd. Heeft grote […]

Opvallende runners-up van dit jaar die we volgend jaar wél in onze ranglijst verwachten: Geert Bosman. Het Friese feestbeest zette de afgelopen jaren zes Swetser-feestcafés op. Verkocht er vervolgens weer drie. Zegt dat hij met de drie overgebleven zaken zo’n 1,4 miljoen euro omzet. Dat vinden wij een beetje bescheiden inschatting, eerlijk gezegd. Heeft grote plannen voor het komende jaar.

Waar andere partycentra geheimzinnig doen over de cijfertjes, is Alcazar-eigenaar Jan van der Pligt een en al openheid. De omzet ligt op €3,6 miljoen. Groei van het megapartycentrum zit ’m volgens Van der Pligt in het aanbieden van verschillende thema’s en horecafaciliteiten. Ecco Groep. Deze Rotterdamse groep is eigenaar van het vermaarde Hotel New York en heeft daarnaast nog een stuk of vier restaurants.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels