artikel

Nieuwe megavestiging van Sligro in beeld

Horeca

De Sligro Food Group heeft in Amsterdam haar nieuwe vlaggenschip geopend. Een paar cijfers: 15.200 vierkante meter verkoopoppervlakte, 10,4 kilometer schapruimte en een wandkoeling van 84 meter. Een fotoverslag van deze bijzondere vestiging van de grootste horecagroothandel van Nederland vindt u hier.

Nieuwe megavestiging van Sligro in beeld

De Sligro Food Group heeft in Amsterdam haar nieuwe vlaggenschip geopend. Een paar indrukwekkende cijfers: 15.200 vierkante meter verkoopoppervlakte, 10,4 kilometer schapruimte en een wandkoeling van 84 meter. Een fotoverslag van deze bijzondere vestiging van de grootste horecagroothandel van Nederland vindt u op Zibb.nl/horeca.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels