artikel

(NR 28) Huib Hilgers: Duits Menu

Horeca

(NR 28) Huib Hilgers: Duits Menu

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Duitse gehaktballen 6 st. 0,49/st. 2,94
Reibenküchen 6 st. 0,20/st. 1,20
Mousse 3 bakjes 0,18/bakje 0,54
Appelmoes 150 gr. 1,70/kg 0,26
Sla-garni 60 gr. 4,00/kg 0,24
Champignonroomsaus 225 ml.. 2,75/l. 0,62
Kartoffelsalade 375 gr. 4,85/kg 1,82
——-
Subtotaal: 7,61

Personeelskosten

3,00

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 15 minuten

Totaalprijs 10,61
Totaalprijs per broodje 3,54
Verkoopprijs per broodje 7,95

Bereidingswijze:

– Verwarm de gehaktballen voor in de magnetron.

– Frituur ze vervolgens.

– Frituur de reibenküchen.

– Verwarm de champignonsaus.

– Garneer het bord.

– Serveer de salade en de appelmoes apart.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef, magnetron.