artikel

Open dag Buitenhuis Snacks B.V.

Horeca

Zaterdag 8 juni j.l. organiseerde Buitenhuis Snacks een open dag waarop familie en vrienden van de ruim 140 werknemers kennis konden maken met het moderne productiebedrijf van diepvriessnacks in Wijk bij Duurstede. Ook de collega’s van het zusterbedrijf VSI te leerdam waren van de partij.

Open dag Buitenhuis Snacks B.V.

Buitenhuis Snacks pakte deze dag groots uit: De productie draaide op volle toeren en de mensen konden zien hoe de producten in de fabriek gemaakt werden en vervolgens na het inpakken en invriezen via de expeditie in de vrachtwagens geladen werden om bij de horecagroothandel te worden afgeleverd. Ook kon een kijkje in de proefkeuken genomen worden, waar de creatie en ontwikkeling van nieuwe producten plaats vindt.

De Buitenhuis producten werden natuurlijk niet alleen bekeken, maar ook geproefd. Er was voor iedereen wat wils: van tosti’s tot saucijzenbroodjes en van minisnacks tot broodjes hamburger.Het hele bedrijf was feestelijk versierd met promotiematerialen en over het hele terrein zorgde een heuse dweilband voor een vrolijk deuntje. Speciaal voor de kinderen waren er een kindertheater, springkussens en ballenbak waar ze zich helemaal konden uitleven.

Aan het eind van de middag gingen de gelukkige winnaars van een helikoptervlucht de lucht in en konden zo het totale terrein en de omgeving goed overzien. De dag werd ’s avonds afgesloten in de partytent met een vrolijk feest. De grote opkomst van 700 man, waaronder 130 kinderen, en het mooie weer hebben beiden zeker meegedragen aan de zeer geslaagde dag.

Heeft u onlangs ook een geslaagde actie gepresenteerd of een bijzondere open dag georganiseerd? Stuur hiervan dan een verslag plus foto (jpeg) naar de redactie van zibb.nl/horeca en laat u collega’s profiteren van uw succesverhaal!

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels