artikel

Paprika gevuld met vis onder krokant beschuitdekentje

Horeca

Ingrediënten (1 couvert) 1 volkorenbeschuit 1 rode paprika150 g kabeljauw- of tilapiafiletzout, versgemalen zwarte peper¾ eetlepels verse Provençaalse kruiden, fijngehakt1 bosuitje, in dunne ringetjes2 eetlepels sundried tomato sauce of tomatenketchup50 g zachte geitenkaas, verkruimeld½ eetlepel olijfolie BereidingHalveer de paprika overlangs en verwijder zaadjes (laat steeltje zitten). Snijd vis in blokjes en schep in een kom […]

Paprika gevuld met vis onder krokant beschuitdekentje

Ingrediënten (1 couvert)
1 volkorenbeschuit
1 rode paprika
150 g kabeljauw- of tilapiafilet
zout, versgemalen zwarte peper
¾ eetlepels verse Provençaalse kruiden, fijngehakt
1 bosuitje, in dunne ringetjes
2 eetlepels sundried tomato sauce of tomatenketchup
50 g zachte geitenkaas, verkruimeld
½ eetlepel olijfolie

Bereiding
Halveer de paprika overlangs en verwijder zaadjes (laat steeltje zitten). Snijd vis in blokjes en schep in een kom met zout, peper, de kruiden, het bosuitje en de tomatensaus door elkaar.

Vul paprikahelften met vismengsel en zet naast elkaar in een klein ovenschaaltje. Schenk een beetje water op de bodem van het schaaltje. Verkruimel de beschuit grof en verdeel het kruim met de geitenkaas over de vis. Sprenkel er wat olijfolie over. Bak de paprika’s in voorverwarmde oven (200 °C) in ca. 25 minuten goudbruin en gaar.

Ingrediënten (1 couvert)
1 volkorenbeschuit
1 rode paprika
150 g kabeljauw- of tilapiafilet
zout, versgemalen zwarte peper
¾ eetlepels verse Provençaalse kruiden, fijngehakt
1 bosuitje, in dunne ringetjes
2 eetlepels sundried tomato sauce of tomatenketchup
50 g zachte geitenkaas, verkruimeld
½ eetlepel olijfolie

Bereiding
Halveer de paprika overlangs en verwijder zaadjes (laat steeltje zitten). Snijd vis in blokjes en schep in een kom met zout, peper, de kruiden, het bosuitje en de tomatensaus door elkaar.

Vul paprikahelften met vismengsel en zet naast elkaar in een klein ovenschaaltje. Schenk een beetje water op de bodem van het schaaltje. Verkruimel de beschuit grof en verdeel het kruim met de geitenkaas over de vis. Sprenkel er wat olijfolie over. Bak de paprika’s in voorverwarmde oven (200 °C) in ca. 25 minuten goudbruin en gaar.