artikel

Pastasalade met rauwe ham, gegrilde courgette, rucola en zonnebloempitten

Horeca

* eigen recept Bereiding – Snijd de ham klein. Snipper de rode ui. Rasp Parmezaanse kaas. – Snijd dunne plakken van de courgette. Pers knoflook uit. – Meng courgette en knoflook met olie. Grill de courgetteslierten 1 tot 2 minuten op elke zijde. – Kook de tagliatelle beetgaar en spoel koud. – Meng tagliatelle met […]

Pastasalade met rauwe ham, gegrilde courgette, rucola en zonnebloempitten

* eigen recept

Bereiding

– Snijd de ham klein. Snipper de rode ui. Rasp Parmezaanse kaas.

– Snijd dunne plakken van de courgette. Pers knoflook uit.

– Meng courgette en knoflook met olie. Grill de courgetteslierten 1 tot 2 minuten op elke zijde.

– Kook de tagliatelle beetgaar en spoel koud.

– Meng tagliatelle met rode ui, courgette, ham en rucola. Breng de salade op smaak met Provençaalse dressing.

– Garneer met zonnebloempitten en Parmezaanse kaas.

« terug naar het overzicht

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels