artikel

Pastasalade met rauwe ham, gegrilde courgette, rucola en zonnebloempitten

Horeca

* eigen recept Bereiding – Snijd de ham klein. Snipper de rode ui. Rasp Parmezaanse kaas. – Snijd dunne plakken van de courgette. Pers knoflook uit. – Meng courgette en knoflook met olie. Grill de courgetteslierten 1 tot 2 minuten op elke zijde. – Kook de tagliatelle beetgaar en spoel koud. – Meng tagliatelle met […]

Pastasalade met rauwe ham, gegrilde courgette, rucola en zonnebloempitten

* eigen recept

Bereiding

- Snijd de ham klein. Snipper de rode ui. Rasp Parmezaanse kaas.

- Snijd dunne plakken van de courgette. Pers knoflook uit.

- Meng courgette en knoflook met olie. Grill de courgetteslierten 1 tot 2 minuten op elke zijde.

- Kook de tagliatelle beetgaar en spoel koud.

- Meng tagliatelle met rode ui, courgette, ham en rucola. Breng de salade op smaak met Provençaalse dressing.

- Garneer met zonnebloempitten en Parmezaanse kaas.

« terug naar het overzicht