artikel

Pomodoro

Horeca

Bereidingswijze: Snijd een focaccabroodje open en beleg met een combinatie van rucola-, rode- en ijsbergsla. Hierop 20 gr geitenkaas, 5 gr geschaafde amandelen, 5 gr rode pesto, paprikasnippertjes, en 1 in stukje gesneden tomaat. Afmaken met 5 cc vinaigrette op basis van balsamico en olijfolie. Kostprijs: €1,71 Verkoopprijs: €3,90 Tenzij anders vermeld, betreft het de […]

Bereidingswijze:

Snijd een focaccabroodje open en beleg met een combinatie van rucola-, rode- en ijsbergsla. Hierop 20 gr geitenkaas, 5 gr geschaafde amandelen, 5 gr rode pesto, paprikasnippertjes, en 1 in stukje gesneden tomaat. Afmaken met 5 cc vinaigrette op basis van balsamico en olijfolie.

Kostprijs: €1,71

Verkoopprijs: €3,90

Tenzij anders vermeld, betreft het de receptuur voor één broodje. De kost- en verkoopprijs zijn per stuk en inclusief BTW. Specificatie recepten en overige informatie volgens opgave deelnemers.