artikel

Prelude

Horeca

Ingrediënten: 4/10 droge vermout 2/10 perziklikeur 1/10 gin 3/10 perziksap 1/2 theelepel honing Bereiding:Schenk alle ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud goed door en serveer uit in tumblerglazen. Versier de glazen met een schijfje perzik. Ga hier terug naar het receptenoverzicht… Ingrediënten: 4/10 droge vermout 2/10 perziklikeur 1/10 gin 3/10 […]

Ingrediënten:

  • 4/10 droge vermout
  • 2/10 perziklikeur
  • 1/10 gin
  • 3/10 perziksap
  • 1/2 theelepel honing
  • Bereiding:
    Schenk alle ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud goed door en serveer uit in tumblerglazen. Versier de glazen met een schijfje perzik.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

    Ingrediënten:

  • 4/10 droge vermout
  • 2/10 perziklikeur
  • 1/10 gin
  • 3/10 perziksap
  • 1/2 theelepel honing
  • Bereiding:
    Schenk alle ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud goed door en serveer uit in tumblerglazen. Versier de glazen met een schijfje perzik.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…