artikel

Presentatie wijnen uit Western Australia

Horeca

Datum:
maandag 28 mei

Tijd:
13:00 – 17:00 uur

Locatie:
Golden Tulip Barbizon Palace, Prins Hendrikkade 59-72, 1012 AD Amsterdam, Sint-Olofskapel

Voor:
sommeliers, chefs, restaurateurs, importeurs, slijterijen

Western Australia bleef tot voor kort een tamelijk onbekend gebied; dit komt voor een groot deel door de geïsoleerde ligging. Hoewel Western Australia slechts 3% van de totale Australische wijnproductie levert, ontdekken steeds meer liefhebbers de eigenschappen van de premium wines uit deze zeer gematigde klimaatzone.

De volgende bedrijven staan centraal tijdens de presentatie op 28 mei en worden vertegenwoordigd door eigenaren en/of winemakers:
Black George Wines, Hamelin Bay, Evans and Tate, Brookland Valley, Palandri, Salitage, Galafrey, Gloucester Ridge, Xanadu, Plantagenet, Cape Mentelle, Hotham Valley, Fermoy Estate, Cullen Wines, Happs, Voyager, Sandalfords, Willespie, Hesperos, Leeuwin Estate.

Klik hier om het aanmeldingsformulier in te vullen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels